Banner

Over ons

Al vanaf de start op 1 januari 2003 weten we waar we goed in zijn. En dat is Nederland aansluiten. Zodat iedereen toegang heeft tot snel, stabiel en veilig internet.

De specialist in glasvezel

Systemen en diensten maken meer dan ooit gebruik van internet en data. Een snellere en veiligere verbinding wordt daarom steeds belangrijker. Glasvezel zorgt daarvoor. En Tripticom maakt die verbinding mogelijk. Van het aanleggen van hele netwerken in woonwijken tot het aansluiten van bedrijven op een netwerk. Van glasvezel blazen en lassen tot planning en netwerkbeheer. De specialisten van Tripticom regelen het.

Zo hebben we al meer dan 2 miljoen particuliere en zakelijke klanten blij gemaakt met een stabiele, snelle en veilige verbinding.

Innovatie voorop

We hebben ons niet vastgelegd in één bepaalde expertise, maar groeien mee met de branche. Innovatie staat nooit stil. Dus wij ook niet. Verandert de techniek? Dan veranderen wij mee. En voor ons is glasvezel de toekomst. Dus doen wij er alles aan om Nederland zo slim, snel en duurzaam aan te sluiten op glasvezel. We hebben de juiste specialisten, apparatuur en materialen in huis. En is het er niet? Dan zorgen wij dat het er voor de start van het project alsnog is.

Duurzaam digitaliseren

Tripticom staat voor digitalisering en duurzame ontwikkeling en gelijke kansen voor iedereen. Zo kunnen wij ons voortdurend duurzaam aanpassen aan de steeds sneller veranderende (arbeids)markt en veranderende vragen van onze klanten. We werken altijd veilig en volgens alle milieuwetten, wanneer wij een nieuw netwerk aanleggen of een oude omzetten.

Geïnteresseerd of een vraag?
Neem contact op
0183-610000
Stuur ons een e-mail
Aangesloten blijven?

Meld je aan voor onze job alert en krijg elke dag, week of maand de nieuwste vacatures per e-mail.