FTTO

Fiber to the Office

FTTO-aansluitingen zijn specifiek voor zakelijke klanten of overheidsdiensten. Het is een glasvezelverbinding tot in het bedrijfspand of overheidsgebouw. Hierdoor kan iedereen binnen dat gebouw snel en veilig via internet werken.

Wat doet Tripticom

Naast die kantoor- en overheidsgebouwen sluiten we bijvoorbeeld ook industrieterreinen, verkeersinstallaties, stoplichten, bruggen, spoorwegovergangen en sluizen aan op glasvezel. Eigenlijk alles wat via een netwerk moet communiceren met computers en systemen, kunnen wij aansluiten. Zodat er een snelle, veilige en stabiele verbinding is.

Onze FTTO-specialisten beginnen met het plannen en de voorbereiding. Dat doen ze op basis van de geleverde ontwerpen en tekeningen. Vervolgens zorgt de civiele ploeg dat de plek waar de kabels komen te liggen klaar is. De straat gaat open en een geul wordt gegraven. Vervolgens wordt de glasvezelkabels heel precies geblazen door onze glasvezelblazers.

De glasvezellassers lassen de kabels aan elkaar zodat er een verbinding ontstaat. De panden of installaties worden aangesloten en de apparatuur wordt geïnstalleerd. Vervolgens controleren we of de verbinding goed werkt. Als het werk klaar is, zorgt de civiele ploeg dat alles weer netjes teruggezet of gelegd wordt.

Wij sluiten Nederland aan!

Tripticom heeft veel ervaring met zakelijke aansluitingen en we voeren ze door heel Nederland uit. KPN, Eurofiber, Relined, Liander, Stedin, T-Mobile en Tele2 zijn in ieder geval erg blij met een succesvolle aansluiting.

Laatste vacatures