Proces Provisioning

Procesmanagement

Op het moment dat organisaties hun plannen willen realiseren vereist dat de inzet van verschillende partijen. Deze partijen moeten samen de gestelde doelen bereiken. In het algemeen kunnen die partijen onderverdeeld worden naar klanten, medewerkers, leveranciers en derden. Voor het leveren van de prestatie vervullen deze partijen diverse functies en rollen. Ons procesmanagement stuurt op het nakomen van de rechten en verplichtingen die uit de betreffende rollen en functies voortvloeien.

Door hun jarenlange ervaring en uitgebreide kennis weten de mensen bij Tripticom exact waar het om gaat bij Proces Provisioning. In samenspraak met projectmanagement worden teams samengesteld met elkaar aanvullende kennis en kunde. Kennis en kunde op MBO-, HBO- en WO niveau. Sterk technisch maar ondersteund met een flinke dosis organisatorische en administratieve vaardigheden. 

Deze teams pakken, na overleg met de projectmanager, hun gedeelte binnen het totaalproject zelfstandig op en halen de hun opgedragen doelstellingen. De flexibiliteit binnen en tussen de teams is hoog. De teams zijn zo sterk als de zwakste schakel. Vandaar dat er binnen de uitvoering van hun opdracht extra aandacht wordt gegeven aan heldere formulering van de doelen en aan communicatie in woord en geschrift, onderling en met de klant. 

 

Projectimplementatie

Bij implementatietrajecten levert Tripticom naast procesmanagement tevens Projectmanagement. Tripticom is gespecialiseerd in vraagstukken over planning, informatisering, automatisering, digitalisering, telecom en digitale mediatechnologie.