Consultancy

Vanaf het begin tot en met de implementatie

Op het moment dat er binnen de organisatie vragen zijn over plannen of over de implementatie daarvan kan Tripticom geconsulteerd worden om deze vragen te beantwoorden. Onze expertise wordt toegepast bij vraagstukken over planning, informatisering, automatisering, digitalisering, telecom en digitale mediatechnologie.

De kracht van Tripticom uit zich ook in deze consultatiefase in resultaatgericht, effectief en planmatig werken, nakomen van wat is toegezegd en afgesproken, hard op de inhoud, zacht op de relatie en in originele oplossingen.

Het doel van deze fase is het opstellen van uitstekende plannen die met de hoogst haalbare effectiviteit en efficiency kunnen worden geïmplementeerd.

Implementatie

Na het vaststellen van de plannen volgt de behoefte om ze te implementeren. Tripticom komt in deze fase helemaal tot zijn recht.

Tripticom is in het implementeren van plannen het beste jongetje van de klas. Met onze kennis, ervaring en doorzettingsvermogen zorgen wij ervoor, dat de gestelde doelen gehaald worden.

Organisaties kunnen hun plannen met Tripticom implementeren door middel van het inzetten van de instrumenten proces provisioning en/of projectmanagement.