Jouw nieuwe uitdaging?

Field service engineer hardware

Herkenbosch
Limburg
MBO
ICT
Vast
40 uur per week
€ 1800,00 - € 2000,00 per maand

Als field service engineer ben je verantwoordelijk om op locatie van onze opdrachtgevers laptops te repareren. Hierin wordt er een grote mate van zelfstandigheid gevraagd.

Na een inwerkperiode heb jij alle benodigde kennis en certificeringen om zelfstandig de werkzaamheden uit te kunnen voeren.
Je wordt dagelijks vanuit huis ingepland in je regio waar je woont. Echter vangen wij de pieken op dus moet je flexibel zijn om buiten je eigen regio te werken. Auto rijden moet voor jouw dan ook geen probleem zijn.

Wat we bieden

• Salaris tussen de € 1800,00 - € 2000,00
• Premie vrij pensioen
• Vaste aanstelling in voorruitzicht
• Overname door klant mogelijk
• VW Caddy automa

Wat we vragen

MBO opleiding in de techniek of ICT
Relevante werkervaring in de reparatie van ICT producten is een grote pré
Geen probleem met auto rijden
VCA in bezit of bereid zijn deze te halen

Werken bij Tripticom

We staan met beide benen op de grond en zijn een laagdrempelige organisatie. Als niet-alledaagse werkgever investeren we in de toekomst door altijd te blijven leren.
We helpen je met het opbouwen van een mooie carrière, met de mogelijkheid tot een vast dienstverband bij onze opdrachtgever.
Ons aanbod helpt je om jouw werkzaamheden goed uit te voeren.

Hoe ziet jouw sollicitatieprocedure eruit:

Allereerst hebben wij een informeel gesprek met elkaar om te ontdekken of een basis is om verder te gaan. En zal er een referentiecheck plaats vinden.
Dan zal er een tweede gesprek plaatsvinden welke meer over de inhoud van de functie gaat en wat jouw toegevoegde waarde hierin is.

Als alles op groen staat zullen wij jou een officieel aanbod doen.
En bij acceptatie gaan wij intern alle voor jou regelen om te zorgen dat jou eerste werkdag een dag zal zijn om niet te vergeten.

In deze tijden zijn wij zeer alert op de algehele hygiëne. Ons kantoor wordt meerdere keren grondig schoongemaakt. Als iemand verkoudheid verschijnselen heeft blijft deze thuis. Wij houden meer dan 1.5 meter afstand. Ook in het sollicitatiegesprek!!!

Ik hoop tot snel!!!!

Heb je vragen over de vacature of het solliciteren?

Neem contact op met Joost van Gent

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
Meld je aan

Gerelateerde vacatures