Jouw nieuwe uitdaging?

Elektromonteur Laadpalen

Gorinchem
Noord-Brabant Utrecht Zuid-Holland
MBO
Techniek
Vast
40 uur per week
per maand

Voor onze divisie Systeemgebonden Energie Voorziening zijn wij per direct op zoek naar een ervaren Elektromonteur laadpalen die verantwoordelijk is voor de bedrijfszekerheid van alle voorkomende specifieke energievoorzieningsinstallaties. Je hebt specifieke kennis van de gebouw gebonden installaties en de procedures en voorschriften voor het beheer van technische installaties. Je bent technisch onderlegd en je weet hoe je alle voorkomende gebouw installaties (de)monteert.

Als Elektromonteur ben je zelfstandig aan het werk en kom je bij zakelijke klanten.

Je rijdt dagelijks een planning met meerdere opdrachten.

Je bent accuraat, werkt volgens de voorschriften en je weet werkzaamheden op de juiste wijze administratief af te handelen. Je streeft naar een hoge klanttevredenheid!!


Taken en verantwoordelijkheden

Het uitvoeren van onderhouds- en installatiewerkzaamheden en het bewaken van de tijdige oplevering van deze werkzaamheden;
Het beoordelen van de aard en de samenhang van storingen, bedenken van oplossingen en je kiest methoden en middelen voor het repareren van installaties;
Het beoordelen van de aard en de noodzaak van preventief onderhoud. Je beoordeelt of installaties uit veiligheidsoogpunt buiten werking gesteld moeten worden. Verder beoordeel je de kwaliteit van de onderhoudswerkzaamheden en het in dienst stellen van installaties;
Het inschatten van veiligheidsrisico’s en het beoordelen van de te nemen veiligheidsmaatregelen bij de uitvoering van de werkzaamheden. Je organiseert middelen voor een veilige werkomgeving;

Wat we bieden

Een salaris tussen de € 1800,00 en € 2200,00 o.b.v. leeftijd en ervaring
Cursussen en opleidingen om jezelf te blijven ontwikkelen
Veel vrijheid en zelfstandigheid
Een bedrijfsauto, smartphone en laptop
Premievrij pensioen
Vast contract binnen 2 jaar bij gebleken geschiktheid

Wat we vragen

Elektrotechnische opleiding op minimaal MBO werk- en denkniveau;
VCA / NEN 3140 / NEN 1010 certificaat;
Werkervaring in de Elektrotechnische installaties is een pré;
Werkervaring in de storingsdiensten is een must;
Kennis van de constructie, werking en veiligheidsvoorschriften van installaties;
Verklaring van goed gedrag;
Rijbewijs B;
Goede beheersing van de Nederlandse taal

Werken bij Tripticom We staan met beide benen op de grond en zijn een laagdrempelige organisatie. Als niet-alledaagse werkgever investeren we in de toekomst door altijd te blijven leren. We helpen je met het opbouwen van een mooie carrière, met de mogelijkheid tot een vast dienstverband bij onze opdrachtgever. Ons aanbod helpt je om jouw werkzaamheden goed uit te voeren.

Hoe ziet jouw sollicitatieprocedure eruit:

Allereerst hebben wij een informeel gesprek met elkaar om te ontdekken of een basis is om verder te gaan. En zal er een referentiecheck plaats vinden. Dan zal er een tweede gesprek plaatsvinden welke meer over de inhoud van de functie gaat en wat jouw toegevoegde waarde hierin is.

Als alles op groen staat zullen wij jou een officieel aanbod doen.
En bij acceptatie gaan wij intern alle voor jou regelen om te zorgen dat jou eerste werkdag een dag zal zijn om niet te vergeten.

In deze tijden zijn wij zeer alert op de algehele hygiëne. Ons kantoor wordt meerdere keren grondig schoongemaakt. Als iemand verkoudheid verschijnselen heeft blijft deze thuis. Wij houden meer dan 1.5 meter afstand. Ook in het sollicitatiegesprek!!!

Ik hoop tot snel!!!!Heb je vragen over de vacature of het solliciteren?

Neem contact op met Joost van Gent

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
Meld je aan

Gerelateerde vacatures