Jouw nieuwe uitdaging?

Leerling telecom monteur (fulltime)

Eindhoven
Gelderland
MBO
Werken en leren
Bepaalde tijd met uitzicht op vast
40 uur per week

Natuurlijk gooien we je niet in het diepe. Voor je start als fulltime telecom monteur, volg je eerst een interne opleiding bij onze opdrachtgever. Tijdens deze opleiding leer jij hoe je de klant optimaal kan helpen. Je word intensief begeleid door zowel een coach “on the job” als klassikaal. Na drie weken ben je klaar voor de start!!

In je eigen bedrijfsauto rijd je elke dag langs meerdere adressen middels een automatisch plansysteem. Zo weet je precies hoe laat je waar moet zijn en wat je op dat adres moet doen. Waar je ’s ochtends een compleet tv- en internetpakket installeert in een nieuwbouwwoning in Eindhoven, vervang je ’s middags een kapotte internetkabel in de binnenstad bij een oudere dame. Dankzij jou zijn al onze klanten weer ‘connected’. Naast het installeren en oplossen van storingen, adviseer je onze klanten ook over het gebruik. Loop je vast? Bel even met een collega en het is zo opgelost.

Wat we bieden

 • Uitgebreid opleidingstraject en meerdere doorgroeimogelijkheden;
 • Op basis van een 40-urige werkweek verdien je € 1700,- tot € 2000,- bruto per maand;
 • Collega’s die je helpen als jij er even niet uitkomt;
 • Volkswagen Caddy (automaat) en het beste gereedschap voor het werk;
 • Smartphone en laptop;
 • Mogelijkheid tot een vast dienstverband;
 • Bonusregeling en premievrij pensioen.

Wat we vragen

 • Rijbewijs B (auto);
 • Bereid om af en toe in de avonden en weekenden te werken;
 • Met jouw klantvriendelijke en servicegerichte instelling maak je onze klanten blij;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal.

Over Tripticom

Tripticom maakt digitale toepassingen in de ICT en energie mogelijk en toegankelijk voor iedereen. Dit doen wij voor particulieren, bedrijven en (semi)-overheidsinstellingen, van wijk tot stad, van woonhuis tot bedrijfspand. Wij kennende wereld van onze klanten en de wens van de gebruikers. En door die kennis in te zetten, bezorg jij onze klanten altijd een glimlach op hun gezicht.

Are you connected?
Solliciteer dan als leerling telecom monteur via de ‘solliciteer’-button en upload je cv met een korte motivatie. Heb je nog vragen, bijvoorbeeld over de opleiding, de werktijden of arbeidsvoorwaarden? Neem dan contact op met Joost van Gent door te mailen naar ict@tripticom.nl of te bellen naar 0183-610000.

 

Werken bij Tripticom

We staan met beide benen op de grond en zijn een laagdrempelige organisatie. Als niet-alledaagse werkgever investeren we in de toekomst door altijd te blijven leren. We helpen je met het opbouwen van een mooie carrière, met de mogelijkheid tot een vast dienstverband bij onze opdrachtgever. Ons aanbod helpt je om jouw werkzaamheden goed uit te voeren.

Hoe ziet jouw sollicitatieprocedure eruit:

Allereerst hebben wij een informeel gesprek met elkaar om te ontdekken of een basis is om verder te gaan. En zal er een referentiecheck plaats vinden. Dan zal er een tweede gesprek plaatsvinden welke meer over de inhoud van de functie gaat en wat jouw toegevoegde waarde hierin is.

Als alles op groen staat zullen wij jou een officieel aanbod doen.
En bij acceptatie gaan wij intern alle voor jou regelen om te zorgen dat jou eerste werkdag een dag zal zijn om niet te vergeten.

In deze tijden zijn wij zeer alert op de algehele hygiëne. Ons kantoor wordt meerdere keren grondig schoongemaakt. Als iemand verkoudheid verschijnselen heeft blijft deze thuis. Wij houden meer dan 1.5 meter afstand. Ook in het sollicitatiegesprek!!!

Ik hoop tot snel!!!!

Heb je vragen over de vacature of het solliciteren?

Neem contact op met Joost van Gent

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
Meld je aan

Gerelateerde vacatures