Nieuwe klassen ICT in 2020

Nieuwe klassen ICT in 2020

Terug naar het overzicht

Gepubliceerd: 10 december 2019
Geschreven door: Oguz Yildiz

Start opleiding

Tripticom start op 2 januari 2020 weer met een van haar nieuwe klassen voor Esas. Vier nieuwe studenten krijgen dan de kans om zicht te certificeren voor het maken van internetaansluitingen in het Ziggodomein.

Opleiding

Gedurende drie weken leer je de nodige vaardigheden en doe je de nodige kennis op over wat er voor nodig is om een klant van Ziggo te verbinden met internet en TV.

Deze drie weken bestaan uit negen theoretische lesdagen gevolgd door een examen. Gedurende deze theoretische leerweg toetst Esas voortdurend waar je staat qua kennis en vaardigheden. Ben je onderweg niet goed genoeg dan stopt de opleiding per direct. Tripticom en Esas zoeken dus alleen maar gemotiveerde mensen die weten wat zij kunnen.

Hiernaast heb je vier praktijkdagen. Tijdens de praktijkdagen krijgen je kans om het vak te leren van een ICT-professional in dit werkveld.

Baanzekerheid

Als je op zoek bent naar een baan en je wilt daarvoor ook graag een opleiding volgen dan zijn deze klassen de perfecte combinatie voor jou. Haal je opleiding binnen de gestelde eisen dan ben je zeker van een contract voor 40 uur bij Tripticom ICT.

In een gesprek met een van onze collega’s zal hij nog verder ingaan op jouw specifieke behoeften en heeft dan mogelijk nog een leuke verassing voor jou in petto.

Heb jij op basis van dit artikel interesse om hier verder over te willen praten. Neem dan contact op met Tripticom op 0183-610000 en vraag naar Oguz Yildiz.