Werkgebied 3D Leren & Werken

Werken & Leren

De wereld van de telecom veranderd. En Tripticom veranderd daarin mee.
Daarom zetten wij ons in om o.a. zij-instromers en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans te bieden om in de wereld van de telecom een mooie carrière op te bouwen.

Door intensief samen te werken met onze opdrachtgevers zijn wij instaat om iedereen een mooie kans te bieden in ons werken & leren loopbaantraject.

werken-en-leren-Small

De opleidingen die wij bieden samen met onze opdrachtgevers zijn erg divers en voor velen een potentiële kans. Zo kan een zij-instromer die nooit een technische functie heeft bekleed maar in zijn vrije tijd zijn hele huis zelf heeft verbouwd een prima kandidaat zijn om een aangeboden opleiding tot een succes te maken.

Wij verzorgen een scala aan technische opleidingen. Of je nu opgeleid wordt tot KPN Home monteur, Ziggo installatiemonteur of specialist in de netwerken van KPN.

Van een cursus van een aantal weken tot een volledige MBO niveau 2/3 opleiding. Wij begeleiden jou in je dagelijkse werkzaamheden tot je zelfstandig je werk kan uitvoeren en je cursus of opleiding behaald.

Werken en leren projecten

Laatste werken en leren vacatures