Over ons

Over ons

Tripticom heeft als ICT-bedrijf vanaf de start op 1 januari 2003 zich gespecialiseerd in het digitaliseren van onze Woon-, Werk- en Leefomgeving. Tripticom heeft inmiddels al meer dan 2 miljoen particuliere- en zakelijke klanten blij gemaakt met werkende internet- en datadiensten op een tablet, pc, tv of smartphone.

Om deze klanten te kunnen bedienen werken er voor Tripticom dagelijks minimaal 200 soft- en hardware professionals met kennis van technieken voor tablet, pc, tv, smartphone of andere apparaten die kunnen communiceren via internet of andere datanetwerken. Tevens beschikken een fors aantal professionals ook over uitgebreide kennis- en ervaring met het bouwen, onderhouden en repareren van glasvezel-, coax- en datanetwerken in de werk-, woon- en leefomgeving bij zakelijke als particuliere klanten als publieke instellingen.

De klanten van Tripticom variëren sterk, vanaf gemeentediensten van een grote stad, banken, bouwmarkt- en fastfoodketens en andere grote instellingen tot aan gezinnen met kinderen of alleenstaande ouderen die graag gebruik willen maken van hun tablet, pc, tv of smartphone of andere apparatuur via internet of een eigen datanetwerk.

Tripticom staat voor digitalisering en duurzame ontwikkeling en gelijke kansen voor iedereen. Deze basishouding betreffende diversiteit aan kansen en mogelijkheden geeft Tripticom voortdurend de mogelijkheid om zich duurzaam aan te passen aan de steeds sneller veranderende arbeidsmarkt en veranderende vragen van haar klanten.

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
Meld je aan